PETANQUE TOERNOOI

VENLO 2019

In navolging van het in 2018 door de Junior Kamer georganiseerde "Bowlen met Ballen" organiseert de Ronde Tafel 94 nu het Venloos Petanque Toernooi! Het "Bowlen met Ballen" was een geslaagde en gezellige mini-bowlingcompetitie met als doel om elkaar beter te leren kennen op een informele en actieve wijze. Het prijzengeld ging naar het goede doel dat door het winnende team was gekozen.

Aangezien de Ronde Tafel 94 zich vorig jaar de gelukkige winnaar mocht noemen en omdat het idee van een gezellige gezamenlijke activiteit ons aansprak, is er besloten op korte termijn een gelijkaardig evenement op te zetten. Om het "Ballen" thema in ere te houden is er gekozen voor een Petanque toernooi! Een sport die bij iedereen bekend is, wellicht niet vaak beoefend maar altijd leuk is om samen te spelen. Het prijzengeld gaat ook dit jaar naar een door het winnende team gekozen goed doel!  

Het Petanque Toernooi is verspreid over 2 dagen:
Voorronde: woensdag 25 september : 19u. tot 22u.
Finale: zondag 29 september : 14u. tot 18u.

De Petanque Club Venlo stelt haar faciliteiten in de Boekend ter beschikking: een mooi Petanque park waar voldoende ruimte is om met meerdere teams binnen of buiten een toernooi te spelen.

Op beide dagen zal er de mogelijkheid zijn om van een verfrissend drankje te genieten. Tijdens de finale is er een foodtruck georganiseerd. Na afloop van het toernooi bestaat er uiteraard de mogelijkheid om langer van de gezelligheid te genieten

Het prijzengeld gaat ook dit jaar naar het door het winnende team gekozen goede doel!

Samengevat:

Datums en tijden:
Voorronde: woensdag 25 september : 19u. tot 22u.
Finale: zondag 29 september : 14u. tot 18u.

Locatie:
Petanque Club Venlo
Maashoflaan 7
5927 PV Venlo/ Boekend

Voor wie:
Het toernooi is bedoeld voor netwerk-/businessclubs en bedrijven uit Venlo en omstreken.

Toernooi:
Tijdens de voorronde (25-9) kan er een puntenvoorsprong opgebouwd worden . Tijdens de finale (29-9) is er, mits goed gespeeld, kans om een mogelijke opgelopen achterstand in te halen. Tijdens het toernooi gelden de spelregels van het Nederlands Jeu de Boules Bond, te vinden op: nlpetanque.nl/spelregels/.

Inschrijfgeld:
EUR 275,- per team van 3
Er mogen meer teams per netwerkclub / businessclub / bedrijf meedoen. Per extra ingeschreven team kost dit EUR 200,-.
Inschrijfgeld is incl. 3 drankconsumpties per dag.

Goede doel:
Elke serviceclub, netwerkclub of bedrijf mag een regionaal goed doel uitkiezen. Het goede doel van het winnende team zal het prijzengeld in ontvangst mogen nemen.

Kijk ook eens op onze Facebookpagina of hier voor het Facebook-event!

Bij vragen stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schrijf je hieronder direct in!

#petanquewal

Inschrijfformulier Petanque 2019

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Beveiligingscode
Ongeldige invoer